Política de Privacitat

  1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Les teves dades de caràcter personal han estat incorporades en el nostre fitxer de SENCIES sota la titularitat de GRUP FOCOMIN SL  amb NIF B-080224214 i domicili social a Plaça Francesc Macià 4, 1-2, 08021 Barcelona per realitzar totes les gestions necessàries per mantenir la nostra relació comercial.

  1. FINALITATS DEL TRACTAMENT I LEGITIMACIÓ

A SENCIES tractem les teves dades amb la finalitat de:

  • Enviar-te el nostre butlletí informatiu que estarà sempre personalitzat i adaptat als teus interessos.
  • Respondre a les teves consultes d’informació sobre els nostres productes i serveis o altres preguntes que ens dirigeixis.

En tot cas tractarem  les teves dades de forma llegítima perquè prèviament ens has donat el teu consentiment.

  1. ELS TEUS DRETS COM A TITULAR DE LES DADES

A SENCIES et facilitem la modificació de les teves dades i la cancel·lació de la subscripció al butlletí informatiu de la forma més senzilla i ràpida mitjançant un enllaç que apareix al peu de cada butlletí.

A més a més, pots exercir els teus drets d’accès, rectificació, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i cancel·lació dirigint la teva sol·licitud al responsable del tractament especificant el dret que desitges exercir  per correu electrònic a canal.cumplimiento.normativo@grupfocomin.com o per escrit posant com referència “LOPD” a la Plaça Francesc Macià 4, 1-2, 08021 Barcelona.

També pots exercir el teu dret de reclamació davant l’autoritat de control competent, que en Espanya és la Agencia Española de Protección de Datos www.agpd.es.

  1. LA TEVA OBLIGACIÓ DE PROPORCIONAR DADES PERSONALS VERACES I ACTUALITZAR-LES

Ets responsable de que les dades personals que ens dones siguin exactes i veraces i de mantenir-les actualitzades comunicant-nos qualsevol canvi que es produeixen en les mateixes. SENCIES no és responsable de la incorrecció, inexactitud o desactualització d’aquestes,  donant per vàlid qualsevol comunicació dirigida a les dades de contacte que ens has facilitat.

  1. CRITERIS DE CONSERVACIÓ DE LES TEVES DADES PERSONALS

SENCIES conservarà les teves dades personals mentre no revoquis el consentiment donat pel seu tractament o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

  1. COMUNICAR-TE AMB NOSALTRES MITJANÇANT EL DPO

Si desitges contactar amb el nostres Responsable de Protecció de Dades (DPO) per resoldre qualsevol consulta o dubte que tinguis pots enviar-nos un correu electrònic a  canal.cumplimiento.normativo@grupfocomin.com o una carta amb la referència “LOPD” a Plaça Francesc Macià 4, 1-2, 08021 Barcelona.