Història

Darrere de Sències hi ha una família que per generacions ha estat vinculada a la terra. Per això mantenim el llegat de masies tradicionals. Seguim amb la tradició ancestral de cuidar el paisatge, de conrear la terra amb respecte i de combinar l'agricultura amb la ramaderia. És la nostra manera de conservar la saviesa dels nostres avantpassats i actuar de forma circular, maximitzant la cooperació amb l'element natural i minimitzant l'impacte.

En diem fer cultura de terra.

Tres Masies. Testimoni de la tradició agrícola de la nostre terra

Can Girona - Sitges

És una de les últimes masies de Sitges amb activitat agrícola tradicional tan prop del mar. Està envoltada de camps de vinya i bosc mediterrani on es troba un pi centenari, “l’Avi savi”, que és font d'inspiració per a la nostra activitat.

Can Pous - Abrera

La masia ramadera més pròxima a Barcelona està envoltada de camp i bosc. Allí conreem l'aliment per a les vaques tancant el cercle entre agricultura i ramaderia.

Can Massana - Masquefa

La casa pairal de la família envoltada del tradicional paisatge de vinyes i camps de l'Anoia. Lligada ancestralment als temps regits per la verema, avui dia es conrea de forma ecològica.

Activitat agrícola i ramaderia. La nostra aposta per a la sostenibilitat

El nostre equip

VIU AMB NOSALTRES EL SOMNI DE LA UNIÓ ENTRE TERRA, PLANTES I PERSONES